Nega las

Prikazovanje 1–12 od 73 rezultatov

Kaj uporabiti za kvalitetno nego las?

Nega las je polna dilem, in sicer se postavljajo vprašanja kot so ali želite uporabiti balzam ali ne, olje za lase ali ne olja za lase, električni kodralnik ali penaste navijalke – ko gre za vaše lase boste našli vse vrste nasvetov. Matere vam bodo povedale, da uporabite olje za lase in jih tako nahranite, medtem ko vam bo vaš frizerski salon priporočil novo top stvar, kot npr. balzam pred šamponiranjem, arganovo olje, ricinusovo olje za rast las ali vsakodnevno masažo glave.

Za mnoge ženske so njihovi lasje ponos in veselje. Slaba frizura jim zna pokvariti dan ali celo teden. Tipov las je ogromno, in sicer od ravnih in finih do volumna in kodrov in ne glede na tip las je vsaka ženska na svoj način drugačna in lepa.

Način, na katerega urejate lase je več, toda verjetno že veste, da imajo vaši lasje nekatere omejitve. Fini, tanki las se bo hitreje mastil od trpežnega, kodrastega in polnega volumna. Tudi pri toplotni obdelavi las je potrebno paziti, saj se bo tanjši las prej zlomil in zato ga je potrebno zaščititi pred toplotno obdelavo.

Košarica