Ekološka superživila

Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov

Pomen ekoloških superživil v prehrani

Današnja prehrana je čedalje manj kvalitetna in kakovostna. S kuhanjem in pečenjem iz hrane izločimo pomembne vitamine in vlaknine. Tako se velikokrat zgodi, da hrano oslabimo in ji odvzamemo kakovostne lastnosti, ki bi na kakršnikoli način lahko pripomogle k našemu zdravju in posledično tudi počutju. Potemtakem moramo vitamine nadomestiti s prehranskimi dodatki v obliki kapsul, tablet ali tinktur. V naši spletni prodajalni imamo na voljo veliko Fushi prehranskih dodatkov:

ekološka spirulina – Spirulina vsebuje izjemno vsebnost hranil. Je beljakovinsko najbolj bogato živilo, saj vsebuje preko 60% vseh prebavljivih rastlinskih beljakovin. Ima zelo visoko vsebnost beta karotena ter vsebuje tudi kalij, kalcij, magnezij, cink, selen, fosfor in železo in redko maščobno kislino GLA.

Zeliščni izvleček ašvaganda – Naša mešanica vsebuje tudi MCT (srednjeverižne maščobne kisline), ki še okrepijo delovanje ašvagande in so v skladu s tradicionalno uporabo ašvagande. Pomagajo tudi pri absorbciji ašvagande in proizvodnji energije. Stopnja absorbcije je izjemno pomembna in večja kot je, bolj je mešanica močna in učinkovita. Dodana je tudi celotna mešanica ašvagande, zato ima izdelek celotni spekter sestavin, ki jih najdemo v naravi rastline.

Ekološki kelp – Obstajajo številne koristi uživanja alge kelp, ki so bile odkrite tekom let. Kelp podpira delovanje imunskega sistema in lahko izboljša raven naše energije. Podpira zdravo delovanje metabolizma telesa zaradi bogatega izvora joda.

Ekološke acai jagode – Acai jagode so bogate z antioksidanti, flavonoidi in vlakninami. Bogate so z esencialnimi maščobnimi kislinami, vitamini A, B1, B2, B3 in E. Lahko pomagajo pri izgubi telesne teže in spodbujajo imunski sistem.

Ekološka klorela – Klorela je s hranili bogato superživilo, ki je polno klorofila. Lahko pomaga spodbujati delovanje imunskega in prebavnega sistema. Ima počene stene celic za boljšo absorbcijo.

Ekološka mešanica zelenja – Najboljša mešanica zelenja je naravna formula alkalnih superživil, fitonutrientov, antioksidatnov, ki imajo skupaj z vitaminom C in cinkom, sinergistični, očiščevalni in blagodejni učinek na naš prebavni in imunski sistem telesa.

Košarica