Fushi

Prikazovanje 1–12 od 96 rezultatov

Kaj ponujajo Fushi izdelki?

Med Fushi izdelki ponujamo ekološki sok Aloe vere, ekološka zelišča in tinkture, vitamine in minerale, ekološka superživila, ekološko CBD olje, ekološka olja (npr. kokosovo) in masla (karitejevo) ter Biovedic kremo za obraz.

Naš ekološki sok Aloe vere blagodejno deluje na vaš prebavni sistem, saj je polna hranil, vitaminov in mineralov, prav tako pa nudi podporo telesu tako od znotraj kot tudi od zunaj.

Med zelišči vam ponujamo vse od ekološkega neema, brahmija, guggula, šentjanževke, izvlečka zelenega čaja, kurkume, ginsenga pa do tudi bolj eksotičnih zelišč, ki imajo različne pozitivne posledice na vaše telo. Odvisno od izbire izdelka vam lahko naša zelišča pomagajo pri sproščanju in spanju, pri težavah z ledvicami in urinalnim traktom, pri boju z anksioznostjo, depresijo in stresom ter tudi na mnogih drugih področjih.

Biovedic krema za takojšnje vlaženje kože zagotavlja revitalizacijo vaše kožo, prav tako pa jo bo v trenutku navlažila in učvrstila. Vsebuje raznovrstna zelišča in olja, ki imajo izjemne učinke na stanje vaše kože. Zaradi hranilnih sestavin zelišč in drugih olj je Biovedic krema primerna tudi za posameznike z občutljivo kožo.

Prehranska dopolnila Fushi vsebujejo 100% aktivnih in naravnih sestavin. Gre za veganske izdelke in ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Za lajšanje simptomov in stanja različna prehranska dopolnila uživate 1-3 krat dnevno ob jedi oziroma po navodilih, ki so napisana ob vsakem individualnem izdelku. Olja, masla in kreme pa uporabljate na koži po potrebi in načeloma po poškodovanih predelih.

Košarica