Veganske proteinske tablice

Prikaz vseh 12 rezultatov

Širok razpon okusov veganskih presnih proteinov

V našem izboru Pulsin veganskih presnih proteinov so izolati grahovih proteinov, konopljini proteini, grahovi proteini z okusom čokolade, ter proteini iz kaljenega rjavega riža. Poleg raznolike ponudbe sestavin in okusov, lahko izbirate tudi med različnimi velikostmi. Če želite le poskusiti naše veganske proteine, priporočamo manjši paket, ki tehta 250g. Če pa ste že seznanjeni z našimi veganskimi proteini, in jih pogosto uživate, priporočamo naše večje embalaže, ki tehtajo 1kg.

Izolat grahovih proteinov je nealergenski beljakovinski prah visoke kakovosti in vašemu telesu priskrbi zelo dobro prebavljiv vir aminokislin. So čudovita alternativa za vse vas, ki se izogibate mlečnim in sojinim beljakovinam, prav tako pa se lahko mešajo tako s sladkimi kot s slanimi živili. Uporabite jih lahko v juhah namesto koruzne moke za zgoščevanje, jih dodate kot popestritev drugim jedem, prav tako pa jih lahko vmešate v smoothie-je.

Konopljini presni proteini so veganski, brez sladkorja, mleka, glutena, trans maščobnih kislin in brez gensko spremenjenih organizmov. So hladno stisnjeni in tako postali eden izmed najbolj hranljivih virov proteinov, saj konoplja sama po sebi vsebuje vs esencialne aminokisline, veliko omega 3 maščobnih kislin, prav tako pa je bogata z vlakninami. Kot grahove proteine, lahko konopljine proteine vmešate v razne vrste hrane.

Košarica