Zeliščni balzam za ustnice z lizinom, 4.25g

100% Pure zeliščni balzam za ustnice z lizinom je odlična pomoč pri težavah kot so herpesi na ustnici.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

7,00 

100% Pure zeliščni balzam za ustnice z lizinom je odlična pomoč pri težavah kot so herpesi na ustnici.

Balzam vsebuje aminokislino lizin, ki se je v študijah izakazala za učinkovito pomoč pri preprečevanju širjenja virusa herpesa, obenem pa je tudi močno skrajša dolžino in intenzivnost izbruha herpesa. Dodatna zelišča v balzamu pomagajo ublažiti tudi spremljajoče simptome herpesa kot so srbenje, pekoč občutek in draženje. V balzamu se nahaja tudi kokosovo olje, ki bo kožo globinsko vlažilo. To je čudovit, pomirjujoč, holistični balzam za ustnice v stiku!

Opomba: v balzamu za utnice boste lahko opazili majhne črne pike. To je povsem normalno. Gre se sestavino propolis, nabrani iz dreves, ki deluje kot naravni antibiotik in antimikotik (proti gljivicam) in prinaša olajšanje ob različnih težavah, vključno z vnetji, virusinimi stanji, razjedami in herpesi.

 

Uporaba

Balzam za uporabite na suhih in razpokanih ustnicah ali ustnicah, ki jih pestijo težave s herpesom.

Sestava

Cocos Nucifera (Organic Coconut) Oil*, Cera Flava (Organic Beeswax)*, Mentha Piperita (Organic Peppermint) Oil*, Helianthus Annuus (Organic Sunflower) Seed Oil*, Lysine, Melissa Officinalis (Organic Lemon Balm) Extract*, Propolis Cera (Propolis), Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Oil, Eucalyptus Globulus (Organic Eucalyptus) Oil*, Melaleuca Alternifolia (Organic Tea Tree) Oil*, Extracts of Clycyrrhiza Glabra (Organic Licorice) Root*, Echinacea Purpurea (Echinacea) Leaf, Larrea Tridentata (Chaparral) Leaf, Sambucus Nigra (Elder Flower), Mixed Tocopherols (Vitamin E) * Certified Organic