Zares dobro olje proti strijam, 100ml, Fushi

Zares dobro olje proti strijam je specilizirano naravno olje, brez dišav, ki pomaga izboljšati videz strij, brezgotin in neenakomernega tona kože.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

25,95 

Zares dobro olje proti strijam je specilizirano naravno olje, brez dišav, ki pomaga izboljšati videz strij, brezgotin in neenakomernega tona kože.

Olje je narejeno z našo inovativno tehnologijo trojne maceracije, zato vsebuje trojno moč indijskega tulsija (znanega tudi kot sveta bazilika), ki je poznan po svojem izjemnem delovanju na zdravje kože in preprečevanju strij. V mešanici se nahaja tudi afriško olje baobab, bogato z omega3 maščobnimi kislinami in vitamin E; oba odlično delujta na brazgotine, nečisto kožo in strije. Dodano je tudi olje pšeničnih kalčkov, ki je bogato z vitaminom E in se lepo vpija v kožo ter avokadovo olje, ki kožo okrepi in spodbuja njeno regeneracijo. Na koncu sta mešanici dodana še potentno olje granatnega jabolka in olje grenivkinih semen, ki skupaj omogočata, da olje kožo odlično tonira in spodbuja njeno elastičnost.

Olje je varno za uporabo tudi med nosečnostjo.

Uporaba

S krožnimi gibi vmasirajte olje na željeno področje, zjutraj in zvečer, zaporedoma 6 tednov. Za boljše rezultate vmasirajte olje na vlažno kožo po prhanju ali kopeli in nato neženo popivnajte z brisačo, če bo potrebno. Za vzdrževanje olje nanesite 1 krat na dan.

 

Sestava

Organic Sweet Almond Oil (Prunus dulcis) with triple infused Organic Tulsi Serum (Ocimum Sanctum), Organic Rosehip Seed (Rosa damascena), Baobab Seed Oil (Adansonia digitata), Organic Wheatgerm (Triticum Vulgare), Organic Avocado (Persea Americana), Organic Pomegranate Seed Oil (Punica Granatum), Grapefruit Seed Oil (Citrus paradisii), Vitamin E (D-Mixed tocopherols).