Zares dobro olje proti celulitu, 100ml, Fushi

25,95 

Osvežilno in očiščevalno olje za telo, roke in noge, narejeno iz luskuzne mešanice rastlinskih olj.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Zares dobro olje proti celulitu pomaga zmanjšati videz celulita, izboljša cirkulacijo ter učvrsti, zgladi in tonira videz kože.

Vsebuje potentno mešanico visoko učinkovitih in stimulirajočih sestavin, ki spodbujajo cirkulacijo. Gotu kola, eno najbolj cenjenih ajurvedskih zelišč, znano po svoji izjemni spospobnosti spodbujanja cirkulacije, je bilo trojno macerirano, da zagotavi trojno moč delovanja. To smo združili s stimulirajočimi in diuretičnimi učinki zelene kave, z vitamini bogatega in negovalnega olja pšeničnih kalčkov, vitaminom E, razstrupljevalno Betulo lento in očiščevalnim esencialnim oljem grenivke.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zares dobro olje proti celulitu, 100ml, Fushi”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica