B kompleks + B1 (30 kapsul)

10,95 

Viridian B-kompleks + B1 ponuja višjo raven vitamina B1. B1 (tiamin) prispeva k normalnemu delovanju srca in psiholoških funkcij, metabolizmu in delovanju živčnega sistema.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Viridian B-kompleks + B1 ponuja višjo raven vitamina B1. Vsak Viridian B kompleks ponuja celoten spekter vitaminov B s povišano vrednostjo posameznega vitamina B. To prehransko dopolnilo ponuja višje ravni tiamina (vitamin B1). B kompleks vitamini prav tako pomagajo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, ki je eden glavnih razlogov za vse več bolezni.

B1 (tiamin) prispeva k normalnemu delovanju srca in normalnemu delovanju psiholoških funkcij, metabolizmu energije in normalnemu delovanju živčnega sistema. B kompleks vitamini (B1, B2, B3, B5, B6 in B12) prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnim psihološjim funkacijam in mentalni zmogljivosti, metabolizmu energije, regulaciji hormonskega delovanja, delovanju imunskega sistema, kardio-nevrološkega sistema in ohranjanju normalnega stanja kože, membran sluznice, vida in rdečih krvničk.

 
 

 

b-kompleks-b1-30-kapsul-orca-prehransko-dopolnilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “B kompleks + B1 (30 kapsul)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.