Viridian ApplePhenon, 30 kapsul

29,95 

Applephenon je potenten vir polifenolov, bogat z izjemnim OPC izvlečkom (Oligoproantocianidi). Ekstrahiran iz
avtohtonih divjih zelenih jabolk z nežnim, patentiranih postopkom. 

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Jabolka rastejo v geografsko izloranem gorskem svetu, brez človeškega poseganja in onesnaževanja. Divja jabolka tam uspevajo že stoletja in naj bi prispela s popotniki, ki so potovali po slavni trgovski poti – Svilni cesti. Obrana ravno pravšnji čas, ko je vsebnost aktivnih sestavin najmočnejša, saj nezrela jabolka v Applephenon-u vsebujejo vsaj 10x več polifenolov kot popolnoma zrela jabolka. Nežen proces ekstrakcije in napredna tehnologija zagotavljata, da je inovativen izvleček OPC v telesu z lahkoto absorbiran in uporabljen. 
 
Vsebuje 100% aktivne sestavine, brez umetnih polnil in nečistoč.
 
Lastnosti:
  • pridobljen iz zelenih divjih jabolk,
  • standardizirano na 70% polifenolov,
  • visoka absorbcija aktivnega OPC izvlečka,
  • 100% aktivne sestavine brez polnil, veziv in nečistoč,
  • vegansko, brez GSO, brez palmovega olja, brez testiranja na živalih, etično ustvarjen.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Viridian ApplePhenon, 30 kapsul”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica