Ulitmativni lepotni kompleks za vlaženje kože, 30 kapsul

Z izbrano kombinacijo ceramidov in proantocianidinov je Ultimativni lepotni kompleks za vlaženje kože dragocen dodatek k dnevnemu lepotnemu režimu, skupaj s primerno in zdravo prehrano in zdravim načinom življenja.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

44,95 

Vsi se zavedamo pomena vode, ko gre za zdravje in videz kože. Veliko lepotnih strokovnjakov priporoča, da vsak dan spijemo 1-2L vode, da zagotovimo ustrezno hidracijo telesa. Pomemben ukrep proti prehitremu staranju kože je zagotovitev, da se vlaga ustrezno in v dovolj veliki količini prenese v strukturo kože in zadrži v kožnem tkivu. Z izbrano kombinacijo ceramidov in proantocianidinov je Ultimativni lepotni kompleks za vlaženje kože dragocen dodatek k dnevnemu lepotnemu režimu, skupaj s primerno in zdravo prehrano in zdravim načinom življenja.

Izdelek vsebuje tudi Lipowheat ™ patentirano sestavino iz Francije, ki je bogata z botaničnimi ceramidi in digalaktozil-digliceridom, glikolipidom celičnih membran. Je naravni, veganski vir ceramidov. Lipowheat ™ se pridobiva iz pšenice, vendar je certificirano brez glutena, saj v končnem izvlečku ne ostanejo nobene sledi glutena.

Uporaba

Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 do 3 kapsule dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Sestava

vlazenje-koze-30-kapsul-orca-prehransko-dopolnilo