Tinktura astragalus in ameriški slamnik – Defence, Fushi (100ml)

Ekološka tinktura za podporo in krepitev imunskega sistema.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

28,95 

Tinktura se lahko uporablja za podporo in krepitev imunskega sistema. Zelišča pomagajo telo okrepiti in ga zaščititi, še posebej pred gripo. Pomagajo tudi pri stresu in dvigujejo nivo energije, obenem pa pomirjajo živčni sistem. Tinktura vsebuje čudovito mešanico zelišč, ki obenem spodbudijo delovanje imunskega sistema, adaptogena zelišča pa krepijo in ščitijo tako imunski sistem kot celotno telo.

OPOMBA: Izdelek je trenutno znižan zaradi rahlo poškodovane embalaže.

Uporaba

Priporoča se uživanje 1ml – 5ml tinkture, razredčene v vodi, do 3 krat dnevno. Ob morebitnih zdravstvenih težavah se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom. Tinkture so utekočinjeni izvlečki zelišč. Narejene so z namakanjem zelišč v vodo in naravne rastlinske alkohole. Vse tinkture so opremljene s pipeto, ki označuje 0.5ml do 1ml, za lažje odmerjanje in doziranje.

Sestava

Tinktura astragalus in ameriški slamnik - Defence, 100ml. Fushi, naravna prehranska dopolnila. Ekološka tinktura za podporo in krepitev imunskega sistema.

Naše tinkture so narejene v razmerju 1:2 (zelišče : tekočina z 25% alkoholom), zato so visoko koncentrirane in zagotavljajo 500mg zelišča na 1ml. Naravni alkohol v naših tinkturah je pridobljen iz sladkornega trsa, kar omogoča, da so tinkture brez glutena in certificirano ekološke. Splošno priporočilo je uživanje 1-5ml tinkture do 3 krat dnevno, razredčeno z vodo ali sokom.