Tekoči vitamin B12, 50ml

24,95 

Vitamin B12 je bistveno hranilo, ki prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
 

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Vitamin B12 je bistveno hranilo, ki prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
 
Ta veganska tekoča formulacija je narejena z uporabo naravnega procesa fermentacije in vsebuje metil in adenozilkobalamin. Ti dve različni obliki sodelujeta na različnih stopnjah presnove ter sta potrebni in se uporabljata za različne procese v telesu.
 
Tekoči B12 je formuliran na osnovi glicerina (pridobljenega iz kokosovih orehov), ki omogoča lažjo absorpcijo in vsebuje 100 % aktivnih sestavin brez umetnih polnil in škodljivih snovi. Tekoči B12 je pridobljen v skladu s strogimi etičnimi merili družbe Viridian, vključno s prepovedjo testiranja na živalih, GSO in palmovega olja.
 
Preprosto uporabite pipeto in jo nakapljajte naravnost v usta ali pod jezik za sublingvalno uporabo. Lahko ga dodate tudi v smoothije ali hladne napitke.
 
Ključne lastnosti:
  • Dve ključni, aktivni obliki vitamina B12.
  • Odličen okus tekočine.
  • Brez polnil, veziv, konzervansov ali umetnih dodatkov.
  • Veganski.

tekoci-vitamin-b12-50-ml-orca-prehranska-dopolnila

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tekoči vitamin B12, 50ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.