Stimulativni zeliščni balzam za krepitev in proti izpadanju las, Fushi (250ml)

19,95 

Z zelišči bogata formula, ki stimulira rast las in neguje lasišče, ter pomaga zmanjšati izpadanje las. Za nego tankih in pustih las, brez volumna.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Z zelišči bogata formula, ki vsebuje poživljajoč bhringaraj. Balzam je najbolj primeren za tanke in puste lase brez volumna in za nego las in lasišča. Fushi stimulativni zeliščni balzam vsebuje zelišče bhringaraj, ki stimulira rast las in nežno ahrito, ki neguje lasišče in pomaga zmanjšati izpadanje las. Balzam je narejen z biodinamično vzgojenim bhringarajem, ki je 90 dni trojno infuziran z vodo. Za izdelavo naših izdelkov uporabljamo le naša etično pridobljena, hladno stisnjena, nerafinirana, ekološka olja.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stimulativni zeliščni balzam za krepitev in proti izpadanju las, Fushi (250ml)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica