Skinfoliate, naravni AHA/BHA obnovitveni piling, 150ml

2. korak v tvoji “5 na dan” naravni negi. Naraven, ekološki, učinkovit in večkrat nagrajen obnovitveni piling za obraz z AHA in BHA kislinami.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

37,95 

Naš naraven in ekološki, učinkovit, večkrat nagrajen, obnovitveni piling za obraz z AHA in BHA kislinami.

Formuliran, da učinkovito odstrani s površja kože odmrle celice in poskrbi za bolj čisto in sijočo kožo. Vsebuje naravno pridobljeno laktično, glikolno in citronsko kislino ter ekološko malično in salicilno kislino. 

Sprosti videz drobnih gub in očisti pore, zato je koža po uporabi bolj sijoča in gladka ter zdravega videza. Primerno za vse tipe kože.

 

2. korak v tvoji “5 na dan” naravni negi. 

Kombinacija naravnih AHA in BHA kislin SKINFOLIATE je oblikovana tako, da dosega večstopenjski piling za vsakodnevno uporabo, obenem pa ureja in vzdržuje naš kislinski plašč kože.

Z uporabo jabolčne (malične), glikolne, mlečne, salicilne in citronske kisline v edinstveni mešanici “razporejene penetracije”, ki deluje na vseh ravneh pilinga in stimulacije kože, SKINFOLIATE deluje globoko, da stimulira sintezo kolagena in elastina ter obnovo celic, pod in nad površino za odstranjevanje, mehčanje in glajenje. 

Večstopenjska, naravna mešanica AHA in BHA kislin. 

Alfa hidroksi kisline (AHA) raztapljajo “lepilo”, ki zadržuje mrtve kožne celice na površini naše kože in spodbujajo nastanek kolagena in obnovo celic.

Beta hidroksi kisline (BHA) gredo globje in delujejo kot piling tudi v porah, še posebej pri mastnih porah in koži, nagnjeni k aknam. 

Večplastna mešanica naravnih kislin za uravnavanje in vzdrževanje kislinskega plašča kože, ki je prva obrambna linija naše kože. Če je ta poškodovan imamo težave na koži. 

Ta vsakodnevna mešanica za mehčanje in obnovo kože je tvoj popoln recept za čudovito, zdravo in brezhibno kožo, hkrati pa mešanica deluje tudi tako, da izboljša absorbcijo hranil iz izdelkov, ki jih na kožo nanesete za njo.

Z redno uporabo SKINFOLIATE s kože odstranjujete odmrle celice in kožo ohranjate gladko in čvrsto in obenem ščitite in uravnavate popoln pH v kože.

SKINFOLIATE je optimalna mešanica AHA in BHA kislin.

Uporaba

Najprej začnite z uporabo SKINFOLIATE izdelka 1 do 2x tedensko, da vidite, kako deluje z vašo kožo in nato nadaljujte z uporabo zjutraj in zvečer, po čiščenju kože in pred uporabo drugih hranljivih izdelkov, hialuronske kisline, vlažilcev, osnovnih olj, OO kreme itd.

Pretresite stekleničko, prepojite bombažno vatko z nekaj kapljicami pilinga in nato z njo nežno obrišite cel obraz, vrat in dekolte. Ne izpirajte. Počakajte nekaj minut in nato nadaljujete nego z nanosom BIOLURONIC BUZZ, če želite dosežt ultimativni učinek pilinga in vlaženja kože.

Sestava

Aqua (Water), Acetic Acid (Apple Cider Vinegar), Lactic Acid , Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (Bilberry Fruit), Benzyl Alcohol, Saccharum Officinarum Extract (Sugar Cane), Salix Alba Bark Extract (White Willow), Lavandula Angustifolia Oil Lavender Flower Oil), Ananas Sativus Fruit Extract (Pineapple Fruit), Acer Saccharum Extract (Sugar Maple), Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Salicylic Acid, Arctium Lappa Root Extract (Burdock Root), Hamamelis Virginiana Leaf Extract (Witch Hazel Leaf), Citrus Limon Fruit Extract Lemon), Sorbic Acid, Glycerin. d-Limonene, Geraniol, Linalol