Simbiotična mešanica probiotikov z brusnicami (30 kapsul)

20,27 

Dnevna mešanica več sevov dobrih bakterij z izvlečkom brusnice. Učinkovito okrepi vaš imunski sistem.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Dnevna mešanica več sevov dobrih bakterij z izvlečkom brusnice, ki zagotavlja 300ml brusničnega soka. Specialno oblikovana formula za dnevno in dolgotrajno uporabo. S probiotiki ne le izboljšamo prebavo, temveč učinkovito krepimo naš imunski sistem, katerega več kot 60% celic se nahaja prav v črevesju. Vzrok različnih bolezenskih težav lahko leži prav v črevesju.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Simbiotična mešanica probiotikov z brusnicami (30 kapsul)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica