Podlak za gladke nohte (Ridge filler base) 14.7ml

100% Pure podlak za gladke in izenačene nohte. V ponudbi so različni odtenki, skupaj s podlakom, ki bo vaše nohte ojačal in preprečil njihovo cepljenje, ter nadlakom, ki zagotavlja močan sijaj in še podaljša obstojnost 100% Pure lakov.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

12,00 

100% Pure laki za nohte vas bodo navdušili!

Čudovito kremasti, polnoprekrivni, dolgoobstojni in brez PETIH najpogostejših sintetičnih in potencialno kancerogenih sestavin: toluena, dibutilftalata, kafre, formaldehida in fomaldehidne smole.

V ponudbi so različni odtenki, skupaj s podlakom, ki bo vaše nohte ojačal in preprečil njihovo cepljenje, ter nadlakom, ki zagotavlja močan sijaj in še podaljša obstojnost 100% Pure lakov.

Laki so veganski, saj ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso nikoli testirani na živalih, embalaža pa je primerna za nadaljno reciklažo.

100% Pure Ridge filler base je podlak, ki bo zapolnil brazdice na nohtih, da bo lak, ki ga nanesete lepo in izenačeno zasijal na vašem nohtu in se ne bodo videle brazde in udrtine.

Sestava

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/Trimellitic, Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Talc, n-Butyl Alcohol, Ethyl Tosylamide, Benzophenone-1, Silica, Alumina, Polyvinyl Butyral, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Iron Oxides (CI 77491)