Rdečilo za lička, s sadnimi pigmenti – odtenek Pink Plum (9g)

To čudovito, naravno rdečilo za lička, obarvano le s sadnimi pigmenti, bo poskrbelo za čudovit in sijoč videz kože. Na voljo v več odtenkih.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

32,00 

To čudovito, naravno rdečilo za lička, obarvano le s sadnimi pigmenti, bo poskrbelo za čudovit in sijoč videz kože. Rdečilo je obarvano le s sadnimi pigmenti, ki so bogata z antioksidanti in vitamini. Pink Plum je hladen, berry odtenek. 

Uporaba

Rdečilo s čopičem nanesi na področje ličk. Komu je rdečilo namenjeno – prav vsem, ki želite lep, satenast videz kože, obarvan z naravnimi pigmenti, ki pričarajo lep, naraven in zdrav videz kože.

Sestava

Oryza Sativa (Rice) Starch, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Persea Gratissima Oil (Avocado Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Pigmented Extracts of Punica Granatum (Pomegranate), Vaccinium Macrocarpon Fruit (Cranberry), Rubus Idaeus Fruit (Raspberry), Fragaria Vesca Fruit (Strawberry), and Prunus Serotina Fruit (Cherry), Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Lycium Chinenes Fruit (Goji Berry) Extract, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Mica (natural shimmery mineral)