Rahua kremni vosek za oblikovanje las (89ml)

Rahua vosek za oblikovanje las je vsestranski pomočnik pri neukrotljivih laseh brez forme in nadzora.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

32,00 

100% naraven, veganski in brez glutena. Rahua vosek za oblikovanje las je vsestranski pomočnik pri neukrotljivih laseh brez forme in nadzora. 100% naraven izdelek, ki las ne strdi v posamezne pramene ampak se jih nežno oprime in pomaga pri oblikovanju željene pričeske. Kremni vosek Rahua je primeren tako za kratke lase, ki jih definira in tako ustvari unikatno pričesko, kot tudi za daljše, ki jih ukroti in naredi bolj obvladljive.

Karnauba vosek (pridobljen iz listov karnauba palme) zagotovi močno obstojnost in se zlahka izpira, Palo Santo olje (“sveti les”) poskrbi za specifičen vonj Rahua izdelkov, Ungurahua olje pa prodira globoko v lase in jih krepi ter vrača sijaj. Kremni vosek lahko uporabite na mokrih laseh za oblikovanje ter na suhih laseh za definiranje pričeske.

Uporaba

Nanesite na mokre ali suhe lase in oblikujte pričesko kot običajno.

Sestava

Glavne sestavine:

  • Karnauba vosek ­ izjemno močan vosek, ki zagotovi dolgo obstojnost pričeske, z izredno lahkim izpiranjem.
  • Ungurahua olje ­ obogati in neguje lase vse do konic.
  • Palo Santo olje ­ doda piko na i s svojim specifičnim vonjem.

Aqua, Glyceryl Stereate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glycerin, Oenocarpus Bataua (Rahua, Ungurahua) Oil, Camellia Sinesis (Green Tea) Leaf Extract*, Saccharum Officinarum (Molasses) Extract, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Potassium Sorbate (plant derived), Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Glycine.
* Organic Ingredient