Rahua Founder’s blend, tretma za lasišče in lase, 38ml

46,00 

Izjemno močna, netoksična krema za nego lasišča, narejena popolnoma iz rastlinskih virov, ki povrne lasišču ravnovesje mikrobioma. Ta topični tretma učinkovito krepi lasne korenine, obenem pa uravnava vlago lasišča in ga pomirja.

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Naš najinovativnejši produkt in izjemno močna, netoksična krema za nego lasišča, narejena popolnoma iz rastlinskih virov, ki povrne lasišču ravnovesje mikrobioma. Ta topični tretma učinkovito krepi lasne korenine, obenem pa uravnava vlago lasišča in ga pomirja.

Odličen za: suho lasišče.

Ključne prednosti:

  • okrepi lasne korenine,
  • uravnava ravnovesje vlage lasišča,
  • deluje protivnetno in proti iritacijam,
  • neguje in pomirja lasišče.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rahua Founder’s blend, tretma za lasišče in lase, 38ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica