rahua-air-dry-sprej-124-ml-orca-naravna-kozmetika
rahua-air-dry-sprej-124-ml-orca-naravna-kozmetika
rahua-air-dry-sprej-124-ml-orca-naravna-kozmetika

Rahua air dry sprej, 124ml

Sušenje las na zraku (“air drying”) pušča za seboj uporabo oblikovalcev las na vroči zrak, na dolgi rok pa tudi prispeva k bolj zdravim lasem. Rahua air dry sprej je ustvarjen, da krepi in izboljša naravno lasno teksturo in obliko.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

38,00 

Sušenje las na zraku (“air drying”) pušča za seboj uporabo oblikovalcev las na vroči zrak kot so sušilniki za lase in likalniki, na dolgi rok pa prispeva k bolj zdravim lasem, hkrati pa manjšamo svoj ogljični odtis in pomagamo našemu planetu.

Ta inovaltivna novost Rahua linije za lase je “spray & go” produkt, ki bo brez dvoma vaš najljubši del lasne rutine. Ustvarjen s potentnimi rastlinskimi izvlečki, lase globoko neguje in obenem krepi naravno obliko in teksturo las in pričeske.

Nepredvidljivost naravnega sušenja na zraku je v hipu rešena z novim Air Dry sprejem – ko lahko končno zaupaš svojim lasem, da bodo izgledali brezhibno tudi ob vlažnem in suhem vremenu. To je mogoče zato, ker je bil sprej formuliran z naravnimi sladkorji in viskoznimi izvlečki, ki lasem zagotavljajo ravno pravšnjo količino teže in kontrole, ki je potrebna, da lasje ostanejo na mestu, a se lahko in prosto gibljejo in ustvarjajo volumen in lahkotnost.

Glavne sestavine:

  • Rdeči brest: naravni viskozni izvlečki preprečujejo, da lasje izgubijo obliko.
  • Ekološki sladkor: gladi vrhnjo plast in zagotavlja nadzor in prijem lasem.
  • Ekološka aloe vera: gladi, vlaži in neguje vsak las posebej in zagotavlja obnovljenost in živahnost poškodovanim lasem in lasem brez življenja.
  • Ekološki cvet hibiskusa: bogat z antioksidanti kot je antocianin, pomaga zmanjševati UV poškodbe, poveča sijaj in moč las; spodbuja volumen in prožnost.
  • Ekološka guava: tropsko sadje globoko hidrira in mehča lase, za sabo pa pušča izjemen eksotičen citrusen vonj.

Uporaba

  • Pretresite izdelek, da aktivirate sestavine.
  • Popršite od lasišča do konic, po laseh, nežno osušenih z brisačo.
  • Razčesite lase zgolj s prsti ali širokim glavnikom.
  • Posušite na zraku. Air dry.

Sestava

Sestava: 

Aqua, Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Juice, Herbal Infusion of Organic Hibiscus Sabdariffa Flower Extract and Organic Ulmus Fulva (Slippery Elm) Extract, Herbal Infusion of Glycerin and Passiflora Incarnata (Passion Fruit) Extract, Organic Sucrose, Polyglyceryl-6 oleate, Ethyl alcohol*, Sodium Chloride, Polyvinylcaprolactam, Organic Psidium Guajava (Guava) Juice, Natural Aroma, Phenyl Ethyl Alcohol, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Moringa Pterygosperma Seed Oil, Citric Acid.