Pulsin super šejk, mešanica Immunity z jagodičevjem, 300g

Immunity super šejk je popoln vir rastlinskih beljakovin in vitamina C, kar je ključnega pomena za močan imunski sistem.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

24,95 

Naš super šejk ‘Immunity’ z jagodičevjem vsebuje 20g rastlinskih beljakovin na porcijo in popoln kompleks vitamina C in živih bakterij za podporo imunskemu sistemu. Ta okusni veganski beljakovinski napitek je bogat z vitaminom C in probiotiki. Preprosto ga vmešajte v mleko (mi priporočamo rastlinsko) ali vodo, in že imate na voljo lahko prebavljiv šejk, ki krepi imunski sistem in ga lahko popijete doma ali na poti. 
 
Zakaj naj izberem Immuniti super šejk?
V našem Immunity super šejku se nahaja mešanica grahovih, bučnih in riževih proteinov z vitaminom C in probiotiki.
Immunity super šejk je popoln vir rastlinskih beljakovin in vitamina C, kar je ključnega pomena za močan imunski sistem. Ta beljakovinska mešanica vsebuje več kot 1 miljardo živih bakterij Bacillus Coagulans, ki lahko izboljšajo zdravje črevesja in zagotovijo dnevno povečanje dobrih črevesnih bakterij.
Super šejk Immunity je veganski, ne vsebuje dodanih polnil, sladkorja ali gensko spremenjenih organizmov. 
Vsebuje bogato mešanico vitamina C in dobrih živih bakterij, zaradi česar je odlična izbira za podporo aktivnemu imunskemu sistemu. 
 
Kako uporabim super šejk?
Preprosto dodajte 28g (3 desertne žličke) v mešalnik, skupaj z 250ml – 300ml vode ali mleka po vaši izbiri in premešajte, da dobite slasten proteinski napitek, ki ga lahko popijete tudi na poti. Alternativno ga lahko uporabite tudi tako, da ga dodate v smutije ali napitke po lastni izbiri. Vsaka porcija 28g vsebuje 20g beljakovin in zagotavlja vse naštete koristi in prednosti. Zaužijte eno do tri porciji na dan. 

Sestava

Pulsin supershake Immunity Blend - 300g.