Pulsin PROTEINSKA TABLICA javorjev sirup in arašidi (50g)

2,20 

Ta okusna veganska Maple & Peanut proteinska ploščica ima sladek priokus javorjevega sirupa in ogromno hrustljavih arašidov, idealen prigrizek z visoko vsebnostjo beljakovin.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

S popolno mešanico riževih in grahovih proteinov zagotavlja vse potrebne amino kisline. Dodatno prednost si prisluži še s popolno odsotnostjo glutena in hladno stiskano pridelavo, kar pa jo uvršča  v sam vrh tablic! Z vsebnostjo 13g rastlinskih beljakovin je zdrav in nasiten prigrizek pred ali po aktinostih.

Vse Pulsin tablice so rastlinskega izvora in ustvarjene z vrhunskimi naravnimi sestavinami. Uporabljamo Kadanski javorjev sirup, ki da ploščici kanček sladkosti brez uporable predelanih sladkorjev. Naša Maple & Peanut ploščica vsebuje 13g  beljakovin rastlinskega izvora in je idealna izbira pred ali po aktivnostih ter na poti.

Pulsin proteinska tablica z javorjevim sirupom in arašidi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pulsin PROTEINSKA TABLICA javorjev sirup in arašidi (50g)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.