Pulsin KETO tablica s pomarančo, čokolado in arašidi (50g)

2,20 

Okusna Keto ploščica s pomarančo, koščki čokolade in arašidi vsebuje kar 13g rastlinskih beljakovin in je bogata s hrustljavimi arašidi in mamljivimi koščki čokolade (brez dodanega sladkorja!).

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Odlična in priročen prigrizek na poti ali doma. Primerna za vse, ki sledite keto dieti oz. nizkemu vnosu ogljikovih hidratov. Zagotavljamo, da se po prvem ugrizu v to keto ploščico zaljubite.

Celoten rang teh okusnih KETO ploščic se ponaša z rastlinskimi beljakovinami, hladnim stiskanjem in popolno odsotnostjo glutena, idealno za vrsto prehranskih diet in omejitev. Ustvarjene so z vrhunsko izbranimi sestavinami z bogato hranilno vrednostjo.

Kaj je KETO DIETA? Izjemno popularna je postala v zadnjih letih, glaven cilj pa je zmanjšan vnos ogljikovih hidratov in povečan vnos zdravih maščob. Dieta je sestavljena iz max. 50g OH/dan, medtem ko je več kot 70% dnevnih makrohranil sestavljenih iz maščobnih virov. Če ji sledimo, telo preneha uporabljati glukozo kot glavni vir energije in začne proizvodnjo ketonov, zatorej je keto dieta dobesedno proizvajanje ketonov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pulsin KETO tablica s pomarančo, čokolado in arašidi (50g)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica