Pulsin keto beljakovine z okusom vanilije, 280g

Pulsin okusne keto beljakovine so zasnovane za spodbujanje aktivnega ketogenskega življenskega sloga.

Naši keto izdelki so rastlinski, hladno stisnjeni in ne vsebujejo glutena, zato so idealni za različne diete.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

28,95 

Pulsin okusne keto beljakovine so zasnovane za spodbujanje aktivnega ketogenskega življenskega sloga z MCT maščobami iz kokosa, beljakovinami v prahu na rastlinski osnovi in vitamini. MCT se hitro prebavijo in pretvorijo v ketone za presnovo energije. Naši nutricionisti so skrbno oblikovali naše keto beljakovine, zato te vsebujejo 62% maščob, 28% beljakovin in le 4% ogljikovih hidratov (kot odstotek kalorij). 
 
Naše veganske keto beljakovine v prahu lahko vmešate v različne recepte ali pa preprosto dodate 28g (tri desertne žličke) v mešalnik, skupaj z 250ml vode ter vse skupaj premešajte, da dobite najboljši keto beljakovinski šejk. Zaužijte 1-3 porcije na dan. 
 
Naši keto izdelki so rastlinski, hladno stisnjeni in ne vsebujejo glutena, zato so idealni za različne diete. Izdelani so iz skrbno izbranih naravnih sestavin, da nudijo največjo prehransko korist. Vsebujejo tudi MCT (srednjeverižne trigliceride iz kokosovega olja). 
 
Kaj je keto dieta?
Keto dieta je v zadnjih letih vse bolj priljubljena, saj vse več ljudi preizkuša dieto z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in visoko vsebnostjo maščob. Dieta je sestavljena iz zaužitja manj kot 50g ogljikovih hidratov na dan, približno 70% dnevnih makrohranil pa prihaja iz maščob. Če jo boste upoštevali, bo vaše telo prenehalo uporabljati glukozo kot glavni vir energije in namesto tega začelo proizvajati ketonska telesa, zato je ketogena dieta dobesedno dieta, ki proizvaja ketone. Ljudje se lahko odločijo za keto dieto iz več razlogov, vključno z izgubo teže, zdravstvenimi težavami ali življenjskim slogom.

Sestava

Pulsin proteini - keto vanilija.

srednjeverižni trigliceridi v prahu (olje MCT, akacijev gumi) (41%), grahove beljakovine, beljakovine boba, vlakna cikorije, naravne arome, sredstva za zgoščevanje (guar gumi, ksantan gumi), vitaminski kompleks, sladilo (steviol glikozidi). Vitaminski kompleks (porcija 28g) vsebuje: askorbinska kislina (vitamin C), niacin (B3), pantotenska kislina (B5), piridoksin (B6), timain (B1), riboflavin (B2), biotin, folna kislina (B9), cianokobalamin (B12).
 
Narejeno v obratu, ki obdeluje oreščke, arašide in mlečne izdelke. Lahko vsebuje sojo.