Pulsin grahovi proteini - izolat (250g), Naravni Proteini Pulsin
Pulsin grahovi proteini - izolat (250g), Naravni Proteini Pulsin
Pulsin grahovi proteini - izolat (250g), Naravni Proteini Pulsin

Pulsin grahovi proteini – izolat (250g)

Visoko kakovostni nealergeni beljakovinski prah, za dopolnitev prehrane iz različnih razlogov.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

8,90 

Izolat grahovih beljakovin – Naraven, veganski in nealergeni vir beljakovin

vegansko / brez sladkorja / brez mleka / brez glutena / brez trans maščobnih kislin / brez gensko spremenjenih organizmov (gso)

 

Pulsinov izolat grahovih proteinov je visoko kakovostni nealergeni beljakovinski prah, ki vašemu telesu priskrbi uravnotežen, dobro prebavljiv vir aminokislin v višini 85%. Je odlična alternativa za ljudi, ki se želijo izogniti mlečnim in sojinim beljakovinam (alergije, intoleranca), so tudi brez glutena in imajo certifikat “brez GSO“. Tisti s posebnimi prehrambnimi potrebami ste lahko prepričani, da so naši grahovi proteini proizvedeni brez solventne ekstrakcije rumenega graha, temeveč se pri izdelavi uporablja zgolj naravni proces nežnega čiščenja, koncentracije, sušenja in mletja v prah. Izolat grahovih beljakovin je lahko prebavljiv, je odličen vir razvejanih aminokislin (BCAA) in ima nizko vsebnost ogljikovih hidratov, zato je idealen dodatek tudi za vse tiste, ki skrbite, da je nivo glikemičnega inedeksa v krvi čim nižji.

 

Visoko kakovostni, naravni in nesladkani proteini v prahu

Pulsin proteine v prahu priporočajo nutricionisti, saj veljajo za izredno lahek prebavljiv veganski vir beljakovin. Beljakovine morajo biti nujno zagotovljene v vsakodnevni prehrani, saj v našem telesu opravljajo veliko temeljnih nalog. Kupci lahko izberejo Pulsin proteine za dopolnitev njihove prehrane iz različnih razlogov, vključno zaradi hujšanja, okrepitve in učvrstitve mišične mase, podpore imunskemu sistemu in uravnavanja krvnega sladkorja. Pulsin proteine v prahu je mogoče enostavno vmešati v številna živila in na ta način obogatiti že obsoječe recepte …

Uporaba

Grahovi proteini so zelo vsestranska sestavina, ki se lahko meša tako s sladkimi kot slanimi živili (priporočena servirna količina 10-20g). Ugotovili smo, da so še posebno okusni v rastlinskih juhah, kjer se uporabljajo kot sredstvo za zgoščevanje namesto koruzne moke z dodano koristjo – večja vsebnost beljakovin! Proteine v prahu se vedno doda jedem na koncu kuhanja, saj lahko vretje ali podaljšano kuhanje povzroči denaturacijo beljakovin. Grahove beljakovine se lahko uporablja tudi za popestritev drugih številnih živil, kar se odlično poda k pestrosti kuhanja.Uporabite jih lahko tudi v smoothie-jih.

Sestava

Pulsin proteini grahovi.