pulsin-brownie-tablica-slana-karamela-arasidi-orca-naravna-kozmetika-3
pulsin-brownie-tablica-slana-karamela-arasidi-orca-naravna-kozmetika-3
pulsin-brownie-tablica-slana-karamela-arasidi-orca-naravna-kozmetika-3

Pulsin BROWNIE tablica slana karamela & arašidi (35g)

Kdo si ne bi želel najokusnejšega brownija brez slabe vesti? Na nas lahko računate! Privoščite si Brownie ploščico s slano karamelo. Popolno ravnovesje med vrhunskim kakavom, morsko soljo in naravnimi aromami, za mirno in srečno sladkanje.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

1,59 

Če si ali nisi ljubitelj slano-sladkih okusov, se tej prefinjeni brownie ploščici s slano karamelo ne boš mogel upreti! Popolno ravnovesje med vrhunskim kakavom, morsko soljo in naravnimi aromami, za mirno in srečno sladkanje, saj vemo, da je prigrizek popolna mešanica okusev,vir magnezija, vlaknin, vitaminov in mineralov.

Okusen je prav toliko, kot se sliši… Slana karamela in arašidi v browniju? Je potrebno sploh še kaj dodati?!

Za naše slastne brownije s slano karamelo uporabljamo vrhunski južnoameriški kakav, bogat z esencialnimi minerali, v kombinaciji z visoko proteinskimi arašidi za dodatno hrustljavost, za konec pa še ščepec morske soli za bogat in prefinjen okus.

Menimo, da so naši zdravi in super hranljivi browniji odlična zamenjava za čokoladne prigrizke z visoko vsebnostjo sladkorjev, obenem pa tudi zdravo energijsko gorivo, ki si ga lahko privoščimo v kateremkoli delu dneva!

Vsi naši browniji z visoko vsebnostjo vlaknin so ustvarjeni s kakovostnimi, naravnimi sestavinami, izbranimi, da nudijo maksimalno hranljivost in odličen okus, za optimalno hranljivo vrednost pa jih tudi hladno stiskamo.

Sestava

Pulsin čokoladna tablica - slana karamela in arašidi 35g.