Pulsin BROWNIE tablica lešnik & čokolada (35g)

1,59 

Če ga še niste poskusili – brownie s čokolado in lešniki je nezamenljiva klasika! Okusna veganska ploščica vsebuje goro lešnikov, arašidov in naravno slajene čokolade za ultimativni zdrav in hranljiv posladek.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

kusna veganska ploščica vsebuje goro lešnikov, arašidov in naravno slajene čokolade za ultimativni zdrav in hranljiv posladek. Kmalu bo postala nepogrešljiva!

Vsi naši browniji z visoko vsebnostjo vlaknin so ustvarjeni s kakovostnimi, naravnimi sestavinami, izbranimi, da nudijo maksimalno hranljivost in odličen okus, za optimalno hranljivo vrednost pa jih tudi hladno stiskamo. Čokolada je naravno slajena z zobem prijaznim xylitolom. Super oreškasti browniji so odlična zamenjava za čokoladne prigrizke z visoko vsebnostjo sladkorjev, obenem pa tudi zdravo energijsko gorivo, ki si ga lahko privoščimo v kateremkoli delu dneva! Za boljše počutje poskrbi tudi gora vitaminov in mineralov, ki jih ploščica vsebuje.

Vsi naši browniji z visoko vsebnostjo vlaknin so ustvarjeni s kakovostnimi, naravnimi sestavinami, izbranimi, da nudijo maksimalno hranljivost in odličen okus, za optimalno hranljivo vrednost pa jih tudi hladno stiskamo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pulsin BROWNIE tablica lešnik & čokolada (35g)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica