pulsin-brownie-tablica-arasidi-cokolada-orca-naravna-kozmetika-1
pulsin-brownie-tablica-arasidi-cokolada-orca-naravna-kozmetika-1
pulsin-brownie-tablica-arasidi-cokolada-orca-naravna-kozmetika-1

Pulsin BROWNIE tablica arašidi & čokolada (35g)

Kdo si ne bi želel najokusnejšega brownija brez slabe vesti? Na nas lahko računate! Privoščite si Brownie z arašidi, koščki čokolade in kar je najboljše – visoko vsebnostjo vlaknin! Koristno in sanjsko.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

1,59 

Ustvarjen z arašidi, čokoladnimi koščki in premium kakavom, da lahko brezskrbno uživate v prigrizku, bogatem z vlakninami in minerali. Najboljši veganski brownie z arašidi. Božanski je!

Za odlične brownije z arašidi in čokolado uporabljamo veganske čokoladne koščke brez mlečnih sestavin, naravno sladkane z zobem prijaznim Xylitolom (naravno prisotno sladilo v številnem sadju in zelenjavi).
Čokoladne koščke vmešamo v južnoameriški kakav izbrane kakovosti, bogat z esencialnimi minerali, za konec pa še gora arašidov za teksturo in hrustljavost.

Menimo, da so naši zdravi in super hranljivi browniji odlična zamenjava za čokoladne prigrizke z visoko vsebnostjo sladkorjev, obenem pa tudi zdravo energijsko gorivo, ki si ga lahko privoščimo v kateremkoli delu dneva!

Vsi naši browniji z visoko vsebnostjo vlaknin so ustvarjeni s kakovostnimi, naravnimi sestavinami, izbranimi, da nudijo maksimalno hranljivost in odličen okus, za optimalno hranljivo vrednost pa jih tudi hladno stiskamo.

Sestava

Pulsin čokoladna tablica - z arašidi in s košči čokolade 35g.