Pulsin PROTEINSKA ploščica Cookie Dough (57g)

Naša nova, okusna, s čokolado oblita proteinska ploščica z okusom piškotka in mehko vsebino, ki spominja na piškotno testo, ki se v ustih kar stopi.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

2,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Naša nova, okusna, s čokolado oblita proteinska ploščica z okusom piškotka in mehko vsebino, ki spominja na piškotno testo, ki se v ustih kar stopi. Odlična izbira pred/po športnih aktivnostih ali zgolj vmesna rešitev med obroki, ko vam pade nivo energije!

Ustvarjena brez umetnih sestavin in konzervansov, v njej pa se skriva kar 15g rastlinskih beljakovin; brez glutena, brez palmovega olja in manj kot 1g sladkorja na ploščico. Popolna alternativa tradicionalnim sladkim pregreham.

Ploščica bo zagotovo postala tvoja nova najljubša! Premamila te bo z okusno teksturo piškotnega testa, oblečeno v čokoladni obliv brez dodanega sladkorja. Izkušeni nutricionisti so razvijali formulo noč in dan, da smo sobili vrhunski, okusen končni izdelek.  Vsebuje tudi našo skrivno sestavino, grahove proteine, ki so odličen vir beljakovin za vegetarijance, vegane in športnike.

Sestava

V pripravi …