Probiotiki dnevna simbioza, močnejši (30 kapsul)

42,95 

Simbiotična dnevna mešanica probiotikov (20 miljard) je strokovna formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije (splošno znane kot probiotike), z dodanimi prebiotiki.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Simbiotična dnevna mešanica probiotikov je strokovna formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije (splošno znane kot probiotike), z dodanimi prebiotiki. Edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinski izvor inulina. FS2-60 se ne abosrbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje kolonizacij dobrih bakterij Lactobacilli in Bifidobakterij, med tem ko zmanjša oporo za slabe bakterije.

Simbiotična dnevna mešanica Viridian Nutrition je na voljo v prahu ali kapsulah, v obliki 1.5 miljard ali močnejši, 20 miljard, na kapsulo. Izdelki ne vsebujejo mleka ali mlečnih sestavin.

Človeško črevesje, mikrobiota, je dom ogromne populacije bakterij. Več kot 100 trilijonov bakterij naseljuje človeško črevesje, kar je 10x več od števila celic v našem telesu. Zaradi velikosti in pomembnosti črevesnih bakterij, lahko to populacijo mikrobiote gledamo tudi kot bakterijski organ, velikosti naših jeter in prav tako, če ne še bolj, pomembnega. V črevesju se nahaja okoli 400 vrst bakterij, vključno z Bacteroides, Lactobacillus, Clostridium, Fusobacterium, Bifidobacterium, Eubacterium in Peptostreptococcus bakterijami. Črevesne bakterije, ugotovljene kot ustrezne sestavine v prehranskih dopolnilih vključujejo Bifidobakterije in Lactobacillus vrste. Ključnega pomena za zdravje ljudi je, da se ohranja ravnotežje med temi vrstami.

2 mnenji za Probiotiki dnevna simbioza, močnejši (30 kapsul)

  1. Ana Brus

    Po posvetu s puncami v OrCi uživam te močnejše probiotike in probiotike Saccharomyces Boulardi, ker sem v preteklem letu dala skozi težko odvajanje od kortikosteroidov (ki še zdaleč ni končano), večkrat sem bila na antibiotikih zato je moj imunski sistem čisto podrt. Sem zelo zadovoljna in jih bom uživala dokler se moje stanje ne umiri in se imunski sistem okrepi. Super ste punce!

  2. Monika Križnar

    Ker sem veliko brala, da naj bi probiotiki pomagali pri težavah z alergijami in ker mam en kup alergij, sem poskusila z dvomesečno kuro, ampak jaz nisem opazila neke razlike. Verjetno sem prehitro obupala.

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica