Presno ekološko kokosovo olje, 500g

Viridian Nutrition presno, ekološko in hladno stiskano, deviško kokosovo olje, je prejelo Soil Association nagrado Organic Food Awards. Kokosovo olje lahko uprabljate za kuhanje, nego telesa in za podporo pri športnih aktivnostih.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

21,95 

Viridian Nutrition presno, ekološko in hladno stiskano, deviško kokosovo olje, je prejelo Soil Association nagrado Organic Food Awards. Viridian kokosovo olje lahko uprabljate za kuhanje, nego telesa in za podporo pri športnih aktivnostih. Olje je izjemno okusno, uporabite pa ga lahko v različnih receptih.

To presno in ekološko kokosovo olje je pridobljeno iz kokosovega mesa. Je bogat, ekološki vir maščobnih kislin, ki krepijo telo in pomagajo k lepši koži. Topično ga lahko uporabljamo za nego celega telesa in obraza, ga vmasiramo v podplate, roke ali lasišče in z njim tudi blažimo izsušeno kožo. Naše kokosovo olje prihaja iz Filipinov in je certificiarno ekološko s strani Soil Association.

 

Sestava

ekolosko-hladno-stiskano-kokosovo-olje-500-g-orca-prehransko-dopolnilo

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.