Potentni izvleček navadne konopljike (Vitex), 60 kapsul

Fushi potentna mešanica Vitexa vsebuje izvleček navadne konopljike v razmerju 10:1, skupaj s sveže mleto navadno konopljiko. Konopljika je grenko-sladko zelišče, ki deluje kot adstringent in podpira žensko hormonsko delovanje in menstrualni cikel.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

22,95 

Vitex oz. navadna konopljika (Agnus Castus) velja za žensko zelišče že od antičnih časov.
 
Fushi potentna mešanica Vitexa vsebuje izvleček navadne konopljike v razmerju 10:1, skupaj s sveže mleto navadno konopljiko. Konopljika je grenko-sladko zelišče, ki deluje kot adstringent in podpira žensko hormonsko delovanje in menstrualni cikel.
 
Naša inovativna mešanica vsebuje minimalno 75% naravnega silicija. Silicij pomaga spodbuditi regeneracijo kolagena v koži in je poznan tudi po tem, da pomaga spodbujati delovanje in obnovo vezivnega tkiva las in nohtov. V mešanici je tudi izvleček bambusa, ki deluje protivnetno in je izjemno koristen za kožo, lase in nohte.
 
Še en potenten dodatek v tej mešanici je sveže mleti dong quai (kitajska angelika) v prahu, ki je znan po svojem podpornem delovanju in reguliranju ženskih hormonov. Izvleček dong quai-ja dela to mešanico bolj močno in izboljša stopnjo absorbcije zelišč v telo. Kombinacija teh sestavin omogoča največji učinek in lahko pomaga pri podpori ženskega sistema.
 

Fushi Potentni izvleček navadne konopljike je pomemben za:

 
– podporo ženskega hormonskega sistema in menstrualni cikel
– pomaga uravnavati hormonska neravnovesja in zmanjša simptome menopavze
– pomaga zmanjšati simptome predmenstrualnega sindroma in morebitno nudi pomoč tudi pri PCOS (sindrom policističnih jajčnikov) in uravnavanju telesne teže
– izvleček bambusa je znan tudi po svojem blagodejnem delovanju na kardiovaskularno zdravje in lahko pomaga pri hormonskem ravnovesju
 
Fushi prehranska dopolnila so sveže mleta, mešana in kapsulirana v Londonu, v delovnih prosorih Fushi. Sinergijske mešanice so skrbno pripravljene in formulirane s strani strokovnjakov, zaposlenih pri podjetju Fushi Wellbeing. Uporabljajo zgolj naravne sestavine kot so zelišča in presna superživila, s katerimi ustvarjajo inovativne mešanice.
 
Ta mešanica zelišč je 100% rastlinska in prijazna tudi veganom.

Uporaba

2 kapsuli dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Ni primerno za čas nosečnosti ali dojenja.

Sestava

2 kapsuli vsebujeta:
 
Agnus Castus izvleček*   630mg
Bamboo izvleček*   135mg

min 75% naravnega silicija

 

102mg

Sveže mleti® Dong Quai Root**   135mg
Sveže mleti® Agnus Castus**   100mg