Potentni izvleček navadne konopljike (Vitex), 60 kapsul

Fushi potentna mešanica Vitexa vsebuje izvleček navadne konopljike v razmerju 10:1, skupaj s sveže mleto navadno konopljiko. Konopljika je grenko-sladko zelišče, ki deluje kot adstringent in podpira žensko hormonsko delovanje in menstrualni cikel.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

22,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Vitex oz. navadna konopljika (Agnus Castus) velja za žensko zelišče že od antičnih časov.
 
Fushi potentna mešanica Vitexa vsebuje izvleček navadne konopljike v razmerju 10:1, skupaj s sveže mleto navadno konopljiko. Konopljika je grenko-sladko zelišče, ki deluje kot adstringent in podpira žensko hormonsko delovanje in menstrualni cikel.
 
Naša inovativna mešanica vsebuje minimalno 75% naravnega silicija. Silicij pomaga spodbuditi regeneracijo kolagena v koži in je poznan tudi po tem, da pomaga spodbujati delovanje in obnovo vezivnega tkiva las in nohtov. V mešanici je tudi izvleček bambusa, ki deluje protivnetno in je izjemno koristen za kožo, lase in nohte.
 
Še en potenten dodatek v tej mešanici je sveže mleti dong quai (kitajska angelika) v prahu, ki je znan po svojem podpornem delovanju in reguliranju ženskih hormonov. Izvleček dong quai-ja dela to mešanico bolj močno in izboljša stopnjo absorbcije zelišč v telo. Kombinacija teh sestavin omogoča največji učinek in lahko pomaga pri podpori ženskega sistema.
 

Fushi Potentni izvleček navadne konopljike je pomemben za:

 
– podporo ženskega hormonskega sistema in menstrualni cikel
– pomaga uravnavati hormonska neravnovesja in zmanjša simptome menopavze
– pomaga zmanjšati simptome predmenstrualnega sindroma in morebitno nudi pomoč tudi pri PCOS (sindrom policističnih jajčnikov) in uravnavanju telesne teže
– izvleček bambusa je znan tudi po svojem blagodejnem delovanju na kardiovaskularno zdravje in lahko pomaga pri hormonskem ravnovesju
 
Fushi prehranska dopolnila so sveže mleta, mešana in kapsulirana v Londonu, v delovnih prosorih Fushi. Sinergijske mešanice so skrbno pripravljene in formulirane s strani strokovnjakov, zaposlenih pri podjetju Fushi Wellbeing. Uporabljajo zgolj naravne sestavine kot so zelišča in presna superživila, s katerimi ustvarjajo inovativne mešanice.
 
Ta mešanica zelišč je 100% rastlinska in prijazna tudi veganom.

Uporaba

2 kapsuli dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Ni primerno za čas nosečnosti ali dojenja.

Sestava

2 kapsuli vsebujeta:
 
Agnus Castus izvleček*   630mg
Bamboo izvleček*   135mg

min 75% naravnega silicija

 

102mg

Sveže mleti® Dong Quai Root**   135mg
Sveže mleti® Agnus Castus**   100mg