Polnovreden selen, 60 kapsul

Popolnoma rastlinska, polnovredna formula. Naravno in ekološko fermentiran selenov kvas z izjemno visoko absorbcijo v telesu.
Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

12,95 

Inovativna mešanica selena z dodanimi polnovrednimi hranili je ustvarjena za izjemno hitro absorbcijo. Z združevanjem vitaminov in mineralov s polnovrednim hranili v prahu dosežemo, da jih telo lažje prepozna in boljše absorbira, kar pomeni, da ne potrebujemo izjemno visokih doz.
Selen je izjemno pomemben mineral v človeškem telesu, ki ga najdemo v tleh, naravno pa je prisoten v vodi in nekateri hrani. Čeprav telo potrebuje le malo količino selena, ga tudi izjemno hitro porabi, saj sodeluje pri tako številnih funkcijah v telesu. Zatorej je zelo pomembno, da ga uživamo redno, s prehrano ali prehranskimi dodatki, in izkoristimo vse prednosti tega izjemnega minerala.
 
  • Popolnoma rastlinska, polnovredna formula.
  • Naravno in ekološko fermentiran selenov kvas z izjemno visoko absorbcijo v telesu.
  • Kapsule, ki jih ni težko zaužiti.
  • Primerno za vegane.
 
Selen ima ključno vlogo pri vzdrževanju optimalnega delovanja metabolizma, podpira imunski sistem in je močan antioksidant. Selen prispeva k zmanjševanju oksidativnega stresa v telesu in s tem zavira vnetja in ščiti celice.
Selen je izjemno pomemben pri normalnemu delovanju ščitnice. Ščitnična žleza je izjemnega pomena, saj nadzoruje številne vsakodnevne funkcije, kot so apetit, spanje, telesna temperatura, teža, energija itn. Ta mineral prispeva tudi k normalni funkciji spermatogeneze in vzdrževanja zdravil las in nohtov.
Mešanici sta dodana polnovredna mleta sončnična semena in chia moka; oba bogat vir selena, vsebujeta pa tudi rastlinske omega 3 in 6 maščobne kisline, beljakovine in vlaknine, ki prispevajo k zdravemu delovanju telesa. Selen iz rastlinsko pridobljenih virov se v telesu absorbira veliko bolje, kot živalsko pridobljen. Ta polnovreden vir Selena v mešanici je odlična veganom prijazna izbira.
 
Selen sodeluje pri:
  • normalnemu delovanju ščitnice,
  • ščiti celice pred oksidativnim stresom,
  • vzdržuje zdrave lase in nohte,
  • prispeva k normalni spermatogenezi,
  • vzdržuje normalno funkcijo imunskega sistema.

Uporaba

Sestava

polnovreden-selen-60-kapsul-orca-naravna-kozmetika-2