Piling za obraz – Acai jagode, 100% Pure (59ml)

23,80 

Izjemno intenzivni in koncentrirani piling za obraz poskrbi za globinsko čiščenje in zdravo ter sijočo polt.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Piling za gladko in sijočo polt! Izjemno intenziven in koncentriran piling za obraz poskrbi za globinsko čiščenje in zdravo ter sijočo polt. Zaradi močno koncentrirane formule, uporabite naš s hranili bogat piling vedno na mokri koži (več kot boste uporabili vode, bolj bo piling nežen). Zdrobljene ekološke acai jagode globinsko negujejo in posvetlijo kožo z esencialnimi vitamini, minerali, antioksidanti, maščobnimi kislinami in vitaminom A in C.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Piling za obraz – Acai jagode, 100% Pure (59ml)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica