PHB Vlažilna krema, sivka in rakitovec, 30ml

23,00 

Ta pomirjujoč vlažilni izdelek ponovno vzpostavi harmonijo kože. Neguje in krepi sijaj, hkrati pa uravnoveša polt in ščiti pred škodljivimi vplivi okolja.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Ta pomirjujoč vlažilni izdelek ponovno vzpostavi harmonijo kože. Neguje in krepi sijaj, hkrati pa uravnoveša polt in ščiti pred škodljivimi vplivi okolja. Olje sivke je bogato z antioksidanti in protimikrobnimi lastnostmi, ki pomagajo očistiti, umiriti in ponovno vzpostaviti ravnovesje kože. Geranija in rakitovec uravnavata izločanje maščob in pomagata pri obnovi kože za zdravo, sijočo polt.

Aromaterapevtska mešanica Balance Me: S to terapevtsko mešanico poskrbite za ravnovesje kože in odpravite stres. Sivka pomirja, geranija poživlja, rožmarin in čajevec pa krepita.

Ročno izdelano z ljubeznijo. Za ljudi z mastno kožo, nepravilnostmi in aknami. Primerno za moške in ženske, 13+ let. Varno za uporabo med 3. in 9. mesecem nosečnosti.

Primernost: Za problematično kožo, nagnjeno k aknam in nepravilnostim.

Okolju prijazna steklena embalaža, zunanja škatla s certifikatom FSC.

Kako reciklirati našo embalažo: Stekleno embalažo in zunanje škatle s certifikatom FSC je mogoče 100% reciklirati. Pumpic in pokrovčkov ni mogoče reciklirati (zaradi mešanih materialov), zato jih je treba odvreči ločeno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PHB Vlažilna krema, sivka in rakitovec, 30ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica