PHB BB krema SPF 15, odtenek Cocoa, 30ml

24,00 

Do kože ljubeča, ročno ustvarjena BB krema z nežnimi ekološkimi sestavinami za zaščito in popolno kožo.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

  • Prekrivnost: rahla, a zmožna plastitve.
  • Izgled: rosna in sijoča – kot gola koža, a boljše.
  • Občutek: lahka in svilena. Koža svobodno diha.

 

ODTENEK:

  • COCOA: bogat rjav odtenek z uravnoteženimi podtoni. Za temnejše odtenke kože.

 

Zagotavlja rahlo prekrivnost za izenačitev tena, poskrbi za sijaj in ljubezen do vaše kože. Enostaven nanos, dolgoobstojna, nekomedogena in brez vonja.

Negovalno: ekološko šipkovo olje, bogato z vitaminom A in esencialnimi maščobnimi kislinami za izboljšanje tena in teksture kože, cink in titan kot mineralna zaščita SPF.

20% profita gre v dobrodelne namene. 100% eko tuba iz reciklirane plasitke. Primerno za vse tipe kože. Primerno za uporabo med nosečnostjo in 3+ let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PHB BB krema SPF 15, odtenek Cocoa, 30ml”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica