Pana presna čokoladica Višnja in vanilija (45g)

Presna, veganska, ročno narejena čokolada Pana Chocolate, je nekaj najbolj slastnega kar ste kadarkoli poskusili!

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

4,20  2,10 

Presna / ekološka / ročno narejena  / brez mleka / brez soje / brez glutena / brez rafiniranega sladkorja / nizek glikemični indeks. Pana Čokolada je presna, ekološka čokolada, ki jo ročno izdelujejo v Melbournu, Avstraliji. Vsebuje samo naravne sestavine, kot so ekološki orehi, ekološke goji jagode, ekološki kokosovi kosmiči in čista 100% eterična olja. Pana čokolada je bila narejena z vizijo, da bi morala biti čokolada dobra za vsakogar. Uživajte v tem, kar smo ustvarili!

Pri Pana nam je pomembno, kakšna je kvaliteta naše čokolade, kako vpliva na vas in vaše zdravje in kako pridelava čokoladice vpliva na okolje. Visoke vrednosti mikrohranil, ki jih čokoladice vsebujejo, so zdravju koristne in blagodejne in ker so narejene ročno, iz ekoloških sestavin, so dobre tudi za naš planet. Ker smo ponosni na svoje čokoladice in si želimo, da bi jih resnično lahko uživali prav vsi, smo jih naredili takšne – z nizkim glikemičnim indeksom, veganske in brez glutena, ki ne vsebujejo mleka in so brez soje. Ker uporabljamo zgolj naravne sestavine, brez konzervansov in sladila z nizkim glikemičnim indeksom, so čokoladice primerne prav za vse – tudi za otročke.

Sestava

  • Pana čokolada, okus Višnja in Vanilija: s 60% kakavovim deležem, višnjo in ščepcem vanilije v prahu.
  • Presne, ekološke sestavine: kakav 60% min (kakav v prahu, kakavovo maslo) , kokosovo olje, kokosov nektar, divji rožiči, višnje, vanilija v prahu, cimet, himalajska sol. Hraniti pri temperaturi pod 20°C.