Organsko trdo milo Cedarovina & Oliva (100g)

Trdo milo za nego rok in telesa kožo nežno očisto z avstralsko glino, olja pa poskrbijo, da koža ostane mehka in negovana.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

3,95 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Luksuzno organsko milo je narejeno iz najboljših certificiranih organskih in naravnih sestavin, ki smo jih lahko našli na našem planetu. Uporabljamo izključno organsko palmovo olje, ki je kombinirano z eteričnimi olji, rastlinami, zeliščnimi izvlečki in avstralsko glino. Naravna aroma: Cedarovina in oliva.

Palmovo olje v naših milih je etično in certificirano organsko, zato prihaja iz obnovljivih virov, natančneje okolju prijaznih plantaž kjer nikoli ne poteka izsekavanje in krčenje gozdov, je družbeno odgovorno in je prijazno tako do ljudi kot tudi do živali in našega planeta. Izdelek je primeren za vegane (Vegan certifikat).

Sestava

Saponified Organic Palm Oil**, Macadamia ternifolia Seed Oil*, Olive (Olea europea) Leaf Extract*, Cedarwood (Cedrus atlantica) Bark Oil, Lavender (Lavandula angustifolia) Oil*, Bergamot (Citrus aurantium bergamia) Oil*, Patchouli (Pogostemon cablin) Oil, Geranium muculatum Oil, Sandalwood (Santalum album) Oil, Australian Clay, Glycerin *
* certificirano organske sestavine

  • 100% naravno
  • 100% certificirano organsko

** Ker se Sanctum zelo dobro zaveda problematike palmovega olja (v določenih azijskih državah se zaradi gojenja oljne palme iz katerega se pridobiva palmovo olje uničujejo pragozdovi, domovanja primatov, natančneje orangutanov so uničena in mnogo orangutanov je v tem procesu ubitih. Ker Sanctum uporablja certificirano organsko palmovo olje, ki NE prihaja iz azijskih držav, temveč iz Brazilije, so vse Sanctum sestavine, torej tudi palmovo olje iz etičnih in fair trade virov, zato ni bojazni, da bi bila unčena domovanja in življenja orangutanov (in drugih primatov) ali krčeni pragozdovi!  Palmovo olje prihaja iz brazilskih plantaž, ki že več kot 50 let pridelujejo palmovo olje.