Obrazna maska z zelenim čajem, za intenzivno vlaženje kože (5 kosov)

Intenzivno vlažilna in pomirjevalna maska za obraz, s hialuronsko kislino.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

26,00 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Intenzivno vlažilna in pomirjevalna maska za obraz. Hialuronska kislina prinese vodo v dehidrirane celice med tem ko koncentrat zelenega čaja, ki je tudi močan antioksidant, na kožo deluje protivnetno. Hidrogel maske je sestavljen iz 95% vode ekološke aloe vere in 5% rastlinske celuloze, da intenzivno hidrira kožo. Dlje časa kot boste masko pustili na koži, tanjši bo postajal hidrogel, saj se bo voda absorbirala. Hidrogel pomaga pri prenosu aktivnih sestavin v kožo.

Uporaba

Vzemite eno individualno pakirano masko iz škatlice in jo previdno odprite na ravni površini, s podstavkom maske obrnjenim navzgor in pri tem pazite, da ostane negovalna tekočina na podstavku. Vzemite masko iz podstavka in tekočine. Položite masko na sveže umit obraz. Pustite na obrazu vsaj 15-20 minut, lahko tudi dlje.

Nežno odstranite masko in rahlo vmasirajte morebitne ostanke tekočine v kožo. Ne izpirajte. Nadaljujte z vašo običajno nego kože. Masko po uporabi odvrzite. Uporabite vsaj 2 krat tedensko.

Sestava

Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Concentrate, Extracts of Chrysanthemum, Calendula Officinalis (Calendula), Rosa Centifolia (Rose) Petals, Anthemis Nobilis (Chamomile) and Oolong Tea, Cucumber hydrolate, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic) Acid, Plant Cellulose * Certified Organic