Obrazna maska z ginsengom, za povečanje nastanka kolagena (5 kosov)

Ginseng poveča nastanek kolagena za posledično bolj čvrsto in elastično kožo.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

26,00 

Ni na zalogi

Živjo, trenutno me ni na zalogi. Prijavite se, če si me želite, da me administratorji spletne trgovine spet dodajo.

Ginseng je močna anti-age korenina za revitaliziranje kože, bogata s fitonutrienti. Ginseng poveča nastanek kolagena za posledično bolj čvrsto in elastično kožo. Hidrogel maske je sestavljen iz 95% vode ekološke aloe vere in 5% rastlinske celuloze, da intenzivno hidrira kožo. Dlje časa kot boste masko pustili na koži, tanjši bo postajal hidrogel, saj se bo voda absorbirala. Hidrogel pomaga pri prenosu aktivnih sestavin v kožo.

Uporaba

Vzemite eno individualno pakirano masko iz škatlice in jo previdno odprite na ravni površini, s podstavkom maske obrnjenim navzgor in pri tem pazite, da ostane negovalna tekočina na podstavku. Vzemite masko iz podstavka in tekočine. Položite masko na sveže umit obraz. Pustite na obrazu vsaj 15-20 minut, lahko tudi dlje. Nežno odstranite masko in rahlo vmasirajte morebitne ostanke tekočine v kožo. Ne izpirajte. Nadaljujte z vašo običajno nego kože. Masko po uporabi odvrzite. Uporabite vsaj 2 krat tedensko.

Sestava

Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Korean Red Ginseng Extract, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Glycrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Plant Allantoin, Peony Root Extract, Royal Jelly Extract, Manuka Honey Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic) Acid, Plant Cellulose * Certified Organic