Obnovitveno ekološko olje za obraz (100ml)

22,95 

Je delikatno, negovalno in hranilno, hitro vpijajoče olje, ki pomaga pri negi poškodovane in nečiste kože.

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

Ekološko ultimativno lepotno olje je mešanica ekoloških olj, ki ne vsebujejo umetnih barvil, dišav ali drugih toksinov. Je delikatno, negovalno in hranilno, hitro vpijajoče olje, ki pomaga pri negi poškodovane in nečiste kože. Šipkovo olje vsebuje naravni tretinoin, znan tudi kot retinoična kislina, derivat vitamina A. Olje pšeničnih kalčkov je naravni vir vitamina E. Mešanica olj vsebuje pomirjujočo, naravno aromo sivke, ki deluje aromaterapevtsko. Izdelek ima Soil Association certifikat.

Teža 0,06 kg

1 mnenje za Obnovitveno ekološko olje za obraz (100ml)

  1. veronika sekne

    Super olje! dejansko učinkuje, lepo se vpije in pusti kožo lepo sijočo. Pa še količinsko ga je res veliko..

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica