Obnovitveni vlažilni tonik Sea Culture, 100% Pure (118ml)

Intenzivno vlažilen eliksir kožo zmehča in navlaži z bazo želatinastega algina iz morskih alg.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

39,00 

Zmehča in navlaži kožo. Intenzivno vlažilen eliksir kožo zmehča in navlaži z bazo želatinastega algina iz morskih alg. Morske alge iz neoporečnih voda vsebujejo najbolj čiste morske minerale in hranila za našo kožo. Primeren za vse tipe kože, še posebej suho in zrelo.

Uporaba

Po čiščenju nanesite malo količino tonika na čiste dlani in vtrite v kožo obraza (vključno s področjem okoli oči in na veke) in vratu ali pa tonik nanesite na bombažno vatko in z njo očistite obraz in vrat.

Sestava

Organic Salvia Hispanica (Chia) Water, Organic Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Organic Glycerin, Organic Laminarian (Algae) Extract, Hydrolyzed Candida Saitoana (Yeast Ferment), Organic Macrocystis Pyrifera (Sea Kelp) Extract, Organic Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Xanthan Gum, Hyaluronic Acid, Organic Essential Oil Blend: Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Vetivera Zizanoides (Vetiver) Root Oil, Citrus Sinensis (Blood Orange) Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Lavandula Angustifola (Lavender) Oil