nootropna-kognitivna-mesanica-60-kapsul-prehransko-dopolnilo-orca-naravna-kozmetika-1
nootropna-kognitivna-mesanica-60-kapsul-prehransko-dopolnilo-orca-naravna-kozmetika-1

Nootropik kognitivna mešanica (za možgane), 60 kapsul

Sinergijska mešanica Fushijevih svežih zelišč, adaptogenov, vključno z KSM-66 ašvagando. Inovativna mešanica, ki podpira kognitivne funkcije in nudi rahel, a vztrajen dvig energije.
Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

15,98 

Nootropik je spojina, ki izboljša mentalne funkcije – spomin, motivacijo, koncentracijo in pozornost. Ta inovativna mešanica je bila ustvarjena za podporo umu (možganov) in kognitivnim funkcijam skozi cel dan.
 
  • Sinergijska mešanica Fushijevih svežih zelišč, adaptogenov, vključno z KSM-66 ašvagando.
  •  Inovativna mešanica, ki podpira kognitivne funkcije in nudi rahel, a vztrajen dvig energije.
  • Formulacija vključuje gotu kolo, matcha zeleni čaj, ekološke alge (Seagreens®), korejski ginseng, oves in brahmi.
  • Sveže mleto, ročno mešano in kapsulirano v Londonu.
  • Primerno za vegetarijance in vegane.
 
KSM-66 ašvaganda je zelišče z najmočnejšo koncentracijo učinkovin (5% vitanolidov) in je najbolj poznan adaptogen, ki podpira telo pri premagovanju stresa in prispeva k umiritvi in zbranosti.
Gotu kola se v tradicionalni kitajski medicini uporablja kot sredstvo za izboljšanje spomina, koncentracije, fokusa in mirnega uma.
Prah matcha zelenega čaja je odličen vir l-teanina, ki prispeva k postopnemu sproščanju energije in izboljša koncentracijo.
Ekološke alge so bogate z jodom, ki je nujno potreben mineral pri podpori in ravnovesju optimalnega delovanja ščitnice, ta pa uravnava celoten metabolizem in ga ohranja v ravnovesju.
Korejski ginseng (tudi rdeči ginseng) prispeva k vitalnosti in vzdržuje mentalno čuječnost. Ta mešanica vsebuje minimalno 4% ginsenozidov, ki pripomorejo k vaši najboljši formi.
Avena sativa (oves) predstavljajo mladi poganjki žitarice, iz katere pridobivamo oves. Slamnata bilka je odličen vir glavnih mineralov, ki podpirajo možgane in živčni sistem.
Brahmi krepi spomin in lajša simptome tesnobe, tako da izboljša odziv telesa na stres in zaščiti možgane pred upadom kognitivnih funkcij.
V modernem svetu smo vedno v pogonu in naši možgani neprestano delujejo. Ta mešanica nootropikov je odlična za naravno podporo kognitivnih funkcij na dnevni bazi, za »vklop« naših možganov in miselnih funkcij.
 
Mešanica nootropikov je pomembna za:
  • Podpira produktivnost, koncentracijo, fokus in odzivnost.
  • Vzdržuje nivo energije skozi cel dan.
  • Prispeva k normalni sintezi in metabolizmu živčnih prenašalcev.
  • Popolnoma naravna in inovativna krepitev kognitivnih funkcij za vsakodnevno uporabo.

Uporaba

Sestava

nootropna-kognitivna-mesanica-60-kapsul-prehransko-dopolnilo-orca-naravna-kozmetika-1