Niacinamid Boost
Niacinamid Boost
Niacinamid Boost

Niacinamid Boost

Globoko negovalno, ultra lahko koncentrirano olje z visoko potentno mešanico hranljivih olj in močnimi »anti-aging« antioksidanti, ki delujejo proti prezgodnjemu staranju kože.

  • Za vse tipe kože.
Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

26,00 

Nega v prahu, aktiviran pri stiku z vodo, ustvarjen za zmanjšanje videza velikih por, zmanjša izločanje sebuma in obnovi kožo z UV-poškodbami, za prerojeno in sijočo kožo.

  • Za vse tipe kože, predvsem mastno,

Ta aktiviran koncentrat v prahu je ustvarjen za obnovo mladostne teksture in tonusa kože s koncentrirano dozo vitamina B3 in hialuronske kisline. Niacinamid popolnoma zmanjša videz velikih por, uravnava izločanje loja in obnavlja ter »popravlja« škodo, ki jo povzročajo zunanji vplivi onesnaževanja. Hialuronska kislina globoko vlaži in obnavlja izsušeno kožo, rezultat pa je popolnoma prerojena in sijoča koža.

Uporaba

Uporabljajte vsako noč po čiščenju in toniranju. Na roke nanesite količino prahu v velikosti graha, nato pa vmešajte nekaj kapljic vode, dokler ne dobite konsistence seruma. Nežno vtapkajte in razporedite po celotni površini kože, vratu, tudi okoli oči. Nadaljujte z nanašanjem kapljic vode, vse dokler se mešanica popolnoma ne absorbira.

Sestava

Niacinamide (Vitamin B3), Hyaluronic Acid

Naravne sestavine se lahko razlikujejo po barvi in konsistenci.