100% Pure Multivitaminska antioksidantna nočna negovalna krema (42.5g)

56,00 

Z vitamini in antioksidanti bogata nočna negovalna krema, je izjemno bogata in obnovitvena nočna krema.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

100% Pure z vitamini in antioksidanti bogata nočna negovalna krema, je izjemno bogata in obnovitvena nočna krema, ki predstavlja pravi multivitaminski koktejl sestavin. Med drugim vsebuje tudi obnovitveni vitamin C in regenerativni vitamin A, ki skupaj z vsemi hranili v kremi ponoči skrbita za obnovo poškodovane in utrujene kože.

V kremi se poleg vitaminov A, E in C nahajajo tudi alfa lipoična kislina, koencim q10, olje dvoletnega svetlina, resveratrol, šipkovo olje in druge izjemne sestavine. 100% Pure.

Teža 0,06 kg

1 mnenje za 100% Pure Multivitaminska antioksidantna nočna negovalna krema (42.5g)

  1. Nudžejma Kitanović

    Dobila sem jo kot darilo in je čudovita! Dovolj hranilna in in nežna do občutljive kože, zelo hitro se vpije in božansko diši. Zelo zadovoljna 😉

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica