Mineralno senčilo za oči s šimrom, After hours (1.75g)

13,30 

S tako lahkim in koži prijaznim mineralnim senčilom, se ne more zgoditi drugega kot, da ga boste vzljubile in izgledate čudovito.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ exclusions=”22,24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”105″ thumbnail_height=”105″ template=”default”]

S tako lahkim in koži prijaznim mineralnim senčilom, se ne more zgoditi drugega kot, da ga boste vzljubile in izgledate čudovito.

Bogato in svileno mineralno senčilo z nežnim šimrom, gladko drsi po veki in se enostavno nanaša in blenda. Uporabite ga lahko s suhim nanosom (suh čopič) ali, če želite bolj subtilen zaključek, z mokrim nanosom (malce navlažite čopič), če želite bolj metalik končni videz senčila.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mineralno senčilo za oči s šimrom, After hours (1.75g)”

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci verjamemo, da se nega kože in lepota ne izključujeta z etičnim ravnavnjem do okolja, živali in ljudi. Ob tem pa ne želimo sprejemati kompromisov v delovanju in učinkovitosti naravne in dekorativne kozmetike.

Popolnoma vsi produkti, ki jih najdeš na naših spletnih poličkah in fizični trgovini OrCa so 100% naravni, etični, učinkoviti. Za njimi stojim 100%, saj jih tudi sama uporabljam in ti dajem besedo, da bo tvoja koža z njimi lepša, mladostnejša in bolj čista, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Diana Vlahinič

Košarica