Maska za oči proti zabuhlosti – Bright Eyes, 100% Pure

Maska, bogata s kofeinom kožo poživi in pomaga proti zabuhlosti. Je izjemno vlažilna in celice učinkovito oskrbi s prepotrebno vlago.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

26,00 

Maska, bogata s kofeinom kožo poživi in pomaga proti zabuhlosti. Je izjemno vlažilna in celice učinkovito oskrbi s prepotrebno vlago. Hidrogel maske je sestavljen iz 95% vode ekološke aloe vere in 5% rastlinske celuloze, da intenzivno hidrira kožo. Dlje časa kot boste masko pustili na koži, tanjši bo postajal hidrogel, saj se bo voda absorbirala. Hidrogel pomaga tudi pri prenosu aktivnih sestavin v kožo. To je eden naših najljubših 100% Pure izdelkov v spletni trgovini Orca!

Več o tem izjemnem izdelku si preberite v članku – Podočnjaki stop! Kako v nekaj urah pomladiti kožo okoli oči?

Uporaba

Vzemite eno individualno pakirano masko iz škatlice in jo previdno odprite na ravni površini, s podstavkom maske obrnjenim navzgor in pri tem pazite, da ostane negovalna tekočina na podstavku. Vzemite masko iz podstavka in tekočine. Položite masko na sveže umit obraz, na predel pod oči. Pustite na obrazu vsaj 15-20 minut, lahko tudi dlje. Nežno odstranite masko in rahlo vmasirajte morebitne ostanke tekočine v kožo. Ne izpirajte. Nadaljujte z vašo običajno nego kože. Masko po uporabi odvrzite. Uporabite vsaj 2 krat tedensko.

Sestava

Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Camellia Sinensis (Organic Matcha Green Tea)*, Organic Green Coffee*, Ilex Paraguariensis ( Organic Yerba Mate) Tea*, Cucumis Sativus (Cucumber) Hydrosol, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Caffeine, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic) Acid, Plant Cellulose * Certified Organic