Jane Scrivner paket za nego kože, 5 na dan

Tvoj popolni, naravni set, zmagovalnih izdelkov za dnevno in nočno nego kože.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

195,95 

Set vsebuje: 

Popolni sistem za dnevno in nočno nego, ki bo transformiral tvojo kožo!

Jane Scrivner “5 na dan” negovalni sistem je nov način dojemanja nege kože. Trenutno smo izbrali izdelke, ki pomagajo rešiti različne kožne težave in situacije. Z Jane Scrivner “5 na dan” spreminjamo razmišljanje in fokus in ustvarjamo lepo in zdravo kožo in zmanjšujemo ter blažimo različne kožne težave.

” Znova in znova sem se vračala k istim 5 produktom, ko so me prosili za nasvet, kako rešiti določene kožne težave ali me prosili po nasvetu za dnevno nego kože. Vsakič, ko so opisali simptome, sem želela vedeti kakšno čistilo uporabljajo, katere izdelke nanašajo na kožo in vsakič znova je bilo videti, da je bila njihova kožna bariera poškodovana in koža podhranjena esencialnih hranil in vode – kožnih olj in vlažilcev. 

To me je napeljalo k razmišljanju, zakaj ne bi poskrbeli za zdravo kožo že na samem začetku? Zakaj ne bi kože nahranili, da se lahko naprej sama ohranja in zaščiti? Naša koža pravzaprav nenehno “raste” (z novimi celicami), zakaj ne bi torej omogočili, da ima najboljša hranila in vlažilce za rast? Zakaj ne bi razvili dnevne rutine, ki poskrbi za zdravje kože že na samem začetku, ne le, da gasimo požar in simptome nezdrave kože, ki se kaže z aknami, vnetji, prezgodnjim staranjem in drugimi težavami.”

Jane Scrivner “5 na dan” negovalni set za kožo naslovi čisto vsako potrebo barierne funkcije in kislinskega plašča kože ter ju neguje in uravnava, vsak dan, 2 krat na dan. 

Uporaba

Jane Scrivner “5 na dan” rutina:

  • Obnovi, osveži, nadomesti in revitalizira.
  • Z našimi 5 koraki kožo očistiš, odstraniš odmrle celice, navlažiš, nahraniš in zaščitiš do popolnosti.
  • Z ekološkim jojobinim oljem, ekološkimi fito izvlečki, bio fermentiranim hialuronom, koloidnim ovsom in esencialnimi olji ylan ylanga, bosvelije, sandalovine in pomaranče.
  • Izbiramo optimalne nivoje ativnih sestavin s celovito vsebnostjo baznih sestavin.
  • Primerno za vse tipe kože.

Ta set tvoji koži zagotovi vsa hranila, ki jih potrebuje, da bo očiščena, tudi odmrlih celic, stimulirana, navlažena, nahranjena in zaščitena.