jane-scrivner-moski-vlazilni-gel-za-obraz-orca-naravna-kozmetika
jane-scrivner-moski-vlazilni-gel-za-obraz-orca-naravna-kozmetika
jane-scrivner-moski-vlazilni-gel-za-obraz-orca-naravna-kozmetika

Jane Scrivner moški vlažilni gel za obraz, 50g

Bio fermentiran hialuronski gel, z izvlečkom brazilske kreše (Buzz Button), aloe vere in bele vrbe (salicilna kislina).

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

45,95 

Hialuronski gel prinaša popolno plast hidracije, da obnovi in podpre barierno funkcijo kože. Razkošen svilnat občutek gela se enostavno razmaže in lepo vmasira v kožo in za seboj pusti učvrščujoč, vlažilni sloj, ki zadrži vlago v koži, zagotavlja občutek hlajenja po britju in obenem utrjuje kožo ter gladi in rahlja drobne gube. 

  • Privlači 1000-krat več hidracije v kožo, da utrdi in ohrani teksturo kože in barierno funkcijo kože.
  • Brazilska kreša (Spilanthes Acmella), ki se nahaja v serumu zmanjša napetost mišic in zgladi mikro gubice in gube.
  • Klinične študije poročajo, da je 75% uporabnikov topično nanešene brazilske kreše (Spilanthes Acmella/Buzz Button) opazilo učinek glajenja kože.
  • Vitamini in minerali v serumu negujejo kožo. Serum kožo tonira in deluje tudi kot adstringent. 

Hladi in pomirja.

Bio fermentirano hialuronsko kislino smo izbrali, ker je 100% naravna. Aloe vero smo izbrali kot gel podlago za povečanje vsebnosti vode in za pomirjanje, hlajenje in negovanje kože. 

Spilanthes Acmella oz. brazilska kreša, znana tudi pod imenom “Buzz Button” ali “Toothache Plant”, nanešena topično in lokalno, zmanjšuje napetost mišic in je naravni mišični relaksant. Spilantol naj bi namreč imel učinek “paraliziranja” na obrazne mišice, prodiral v kožo in zaviral kontrakcije v podkožnih mišicah – varna alternativa botoxu.

Sestava

Aqua (Water), Hyaluronic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Salix Alba Bark, Aleo Barbendensis Extract, Sodium Bicarbonate, Boswelia Carteri Extract, Phytic Acid, Benzyl Alcohol, Spilanthes Acmella Flower Extract.