Jane Scrivner ‘Un’ Condition olje 30ml

Ena od možnosti za 4. korak v tvoji “5 na dan” dnevni negi, če imaš težave z različnimi stanji na koži.

Brezplačna dostava

Nakup nad 60€ nagradimo z brezplačno dostavo.

34,95 

Ena od možnosti za 4. korak v tvoji “5 na dan” dnevni negi, če imaš težave z različnimi stanji na koži.

Ne glede na to kakšno je stanje tvoje kože – akne, ekcemi, luskavica, rozacea ali akne rosacea – je ‘Un’ Condition olje, ki prinaša tvojo kožo nazaj v odlično stanje in lep videz. 

Protivnetno in z antioksidanti polno olje pomaga tudi pri vlaženju kože. 

Iz divjerastočega Argana. Iz sveže stisnjenega olja, ki se proizvaja 3 do 4x na mesec v sezoni. Brez usedlin, delcev in koloidov.  

100% ekološko, hladno stisnjeno arganovo olje z ekološkim esencialnim olje bosvelije. Z visoko vsebnostjo vitamina E in vlažilnimi, esencialnimi maščobnimi kislinami (polifenoli, skvalenom in ferulsko kislino) ter bogat z antioksidanti. Argan spodbuja splošno zdravje kože, a še posebej se izkaže ob specifičnih stanjih kože.

Nanesi manjšo količino olja na blazinice prstov, ga nežno segrej med prsti in nato z nežnimi potiski nanesi na področje kože, ki potrebuje pomoč. Uporabi kot dnevno kremo ali za nočno nego, oboje je primerno.

Uporaba

Nanesi eno pumpico olja na blazinice prstov, podrgni olje med prsti, da ga segreješ in nato z nežnimi potiski nanesi na področje kože, ki potrebuje pomoč. Hitro in v celoti se vpije. Po potrebi ponovni nanos, a načeloma je potrebno malo olja. Uporabi kot dnevno kremo. Primerno tudi za pod ličila.

Sestava

Organic Argania Spinosa Kernel Oil, Boswellia Carterii (Frankincense) *Limonene. *Naturally occuring in essential oils.